Forskningsbutik: Bitcoin-diagram är „ekande“ tidigare exponentiella operationer

Bitcoin har genomgått en stark rally de senaste dagarna och har gått från 11 200 $ till 13 100 $.

Nautilus Research tror att Bitcoins diagram bildar mönster och signaler senast sett före tidigare exponentiella tjurkörningar.
Han är inte den enda som tror att Bitcoin snart kommer att se en exponentiell rally högre.
Andra som förväntar sig att Bitcoin kommer att flytta mycket högre de kommande åren är Paul Tudor Jones, en miljardär hedgefondförvaltare, och Dan Tapiero, medgrundare av Gold Bullion International.

Bitcoin kan se ett exponentiellt rally, indikerar Research Boutique

Bitcoin har genomgått en stark rally de senaste dagarna. Myntet har flyttat sig från $ 11 200 $ för bara sju dagar sedan till ett pris av $ 13 100 i den här artikelns skrivning.

Trots detta starka steg högre har detta rally inte registrerats som inte mycket mer än en blip på listorna. Ändå tycker Nautilus Research, en oberoende forskningsbutik som betjänar institutionella investerare, att Bitcoins diagram bildar mönster och signaler senast sett före tidigare exponentiella tjurkörningar.

„Bitcoin ekar av mönster före tidigare stora breakouts.“

Som diagrammet visar, som i tidigare cykler, har BTC korrigerat över 80% från cykelhöjderna och sedan konsoliderat i över ett år. Skulle historien rimas, kommer kryptovalutan snart att genomgå en exponentiell rally som kommer att föra den över sin tidigare all-time high.

Diagram över BTC: s prisåtgärd sedan 2010 med en analys av en oberoende forskningsbotik för institutionella investerare, Nautilus Research

Inte den enda som tycker så

Han är inte den enda som tror att Bitcoin snart kommer att se en exponentiell rally högre. Raoul Pal, VD för Real Vision och tidigare Goldman Sachs chef för hedgefondförsäljningar, kommenterade nyligen att en exponentiell rally sannolikt beror på det växande institutionella inflytandet:

”Bara utifrån vad jag vet från alla institutioner, alla människor jag talar med, kommer det en enorm vägg med pengar till detta. Det är en enorm vägg med pengar – bara rören finns inte för att tillåta människor att göra det ännu, och det kommer. Men det är på allas radar, och det finns många smarta människor som arbetar med det. ”

Pal gick så långt som att säga att kryptovalutan kunde slå ett pris på $ 1 000 000 i denna marknadscykel.

På tal med honom avslöjade Stone Ridge Asset Management just att det äger 10 000 BTC. Dessutom lägger MicroStrategy och Square till stora mängder kryptovaluta i sina balansräkningar, vilket bara cementerar Pals känslor.

Andra som förväntar sig att Bitcoin kommer att flytta mycket högre de kommande åren är Paul Tudor Jones, en miljardär hedgefondförvaltare, och Dan Tapiero, medgrundare av Gold Bullion International.